Nieuws

Zelfwerkzaamheid | Bardiensten

BELANGRIJK: Inplannen bardiensten

Met de clubkampioenschappen in het vooruitzicht, zijn er natuurlijk ook weer bardiensten gepland! Je kunt via de Dienstenplanner in de KNLTB ClubApp weer inschrijven. Wees er snel bij, dan is er nog genoeg keus en vind je vaak sneller een dienst die jou het beste uitkomt.

Vergeet niet dat dit onderdeel is van de verplichte zelfwerkzaamheid.

Hulp nodig bij het plannen van een dienst? KNLTB.Club heeft een artikel waar precies in staat hoe je een dienst kunt inplannen via de computer. Dit artikel vind je hier.

Wil je inplannen via de app op je telefoon? Dat kan ook! Open de app, scroll bij de homepagina helemaal naar beneden. Hier zie je 'Dienstplanner' staan. Je komt direct in de agenda.
Klik op een gewenste open dienst en druk op 'Inplannen'. En je bent klaar!
Naast de diensten voor de Clubkampioenschappen staan er ook diensten in voor de Najaarscompetitie. Hier kun je ook op inplannen.
Zie je geen diensten staan in de agenda? Log dan even uit en log vervolgens weer in. De app wordt continu verbeterd een aangepast, maar niet elke telefoon past automatisch aan aan de nieuwe versie. 

Heb je eerder dit jaar de mail niet ontvangen van KNLTB.Club? Neem dan contact op met het secretariaat. Er is dan bij ons geen (werkend) e-mailadres bekend.
De mail nog een keer ontvangen? Reageer dan op deze mail! We sturen dan nogmaals de gegevens die je nodig hebt.

Nog steeds problemen met plannen? Of kom je er niet uit? Laat het ons weten!

« Terug

» Nieuws archief