Nieuws

Trainingen voor senioren

Inschrijven mogelijk voor senioren!

Beste leden van T.C Lienden,

logo

Wij staan te popelen om eindelijk het seizoen bij T.C. Lienden te gaan starten na het ‘groen licht’ van de overheid om de senioren weer te laten trainen!

Wellicht heeft u in de wandelgangen al het één en ander gehoord over

‘de nieuwe Tennisschool’ op T.C. Lienden. We zijn immers al een paar keer op het
park geweest om kennis te maken, en de jeugd heeft al kunnen inschrijven voor de training.

 

Zoals het logo al verraadt zijn wij DTT+ (Dennis Tennis Trainers Plus) en mogen wij vanaf dit seizoen het stokje van Tristen overnemen zoals hij jullie ongetwijfeld al kenbaar heeft gemaakt. Wellicht kent een aantal van u de naam reeds, omdat we ook de tennis- en padeltrainingen verzorgen op de Tielse Clubs Ten Medel en Ridderweide.

 

Naast een heldere, vlotte manier van communiceren onderscheidt DTT+ zich als racketorganisatie vooral door een opstelling als ‘clubtrainer’. Hoewel dit na Tristen beslist geen gemakkelijke opgave zal zijn! Betrokkenheid bij de vereniging, ondersteuning aan de vereniging met zijn bestuur en diverse commissies en het leveren van kwaliteit op alle vlakken vormt daarbij al jaren onze basis.

Meer info over ons kunt u vinden via www.dttplus.nl.

 

Tennistraining

Het is ons dan ook een genoegen om ons voor de tweede keer rechtsreeks tot u te wenden, zij het deze keer nog via een nieuwsbrief. Wij hopen dat een ieder van jullie zich goed door de Corona-crisis heeft heen geslagen en danken jullie voor het geduld nu we weer de tennisbaan op mogen.

 

Aangezien we met iedereen weer de baan op mogen, hebben we ook voor de volwassenen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de tennistraining.

De trainingen zullen starten vanaf de week van 1 juni. Dit in verband met de beschikbaarheid van trainers en om iedereen rustig de gelegenheid te geven om in te schrijven.  De trainingen zullen vanzelfsprekend plaats gaan vinden met inachtneming van de regelgeving rondom het Corona-virus.

 

Inschrijven tennistraining

Inschrijven voor tennistraining gaat als volgt: ga naar www.dttplus.nl.

klik op ‘inschrijven’ >>TC Lienden’,  of gebruik deze link; http://www.dttplus.nl/inschrijven_tclienden.php. Vul hier aub alle gegevens in, en voorzie ons graag van extra informatie indien dit nodig is. Na het invullen, klikt u op ‘versturen’ en er zal een ‘pop-up’ verschijnen met de mededeling dat uw inschrijving is verzonden. Wij komen dan later met een indeling bij u terug. Mocht het nodig zijn om voor de indeling met u in contact te treden, dan doen we dat graag.

Let daarom aub vooral op het correct invullen van emailadres en mobiel nummer. Graag invullen voor 24 mei aanstaande.

 

Let wel, dat de aangegeven dagen slechts een start zijn vanwaar te vertrekken in onze samenwerking met TC Lienden. We hopen van harte op veel inschrijvingen, en indien dit het geval is, zullen we zeker meer trainingsmomenten in het leven gaan roepen. 

 

Mocht u de behoefte hebben om in de ochtend of vroeg in de middag te trainen op één van de doordeweekse dagen? Stuur ons dan aub even een apart mailtje via dennis@dttplus.nl en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

 

Wij nemen altijd contact op indien we (nog) niet aan uw trainingswensen kunnen voldoen. Met andere woorden, u zult niet zomaar achteloos in een trainingsgroep worden geplaatst die niet aan uw wensen voldoet. Wel kan het zijn, dat we u eens vrijblijvend uitnodigen om toch te komen trainen, zodat we bijvoorbeeld een beter beeld krijgen bij u als tennisser. Vanuit daar gaan we dan graag verder met u kijken.

Redelijkerwijs hebben we voldoende inschrijvingen nodig om bepaalde opties door te kunnen laten gaan.

 

Tenslotte zien wij graag alle tennisspelers op de baan. Van wedstrijdspeler tot ‘kennismaker met de sport’ en van jong tot oud, wij bieden met onze ervaring en enthousiasme voor elk wat wils.

 

Bent u als lid van T.C. Lienden geïnteresseerd in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat u niet op het inschrijfformulier terug vind? Neem dan gerust contact met ons op via dennis@dttplus.nl.  Dit geldt vanzelfsprekend voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.

 

We hopen u hiermee voor nu voldoende op de hoogte te hebben gebracht en wensen u veel plezier met inschrijven. Mocht er ondertussen nog ander ‘trainingsnieuws’ zijn, dan komen we graag bij u terug.

 

We zien uw inschrijvingen graag voor 24 mei tegemoet en hopen u op de baan te mogen ontmoeten.

 

Met sportieve groet namens het trainersteam van DTT+,

 

Dennis van der Burgh

« Terug

» Nieuws archief