Nieuws

Zaterdag start van de clubkampioenschappen

Zaterdag starten de clubkampioenschappen.

Zaterdag zullen de eerste wedstrijden van de clubkampioenschappen gespeeld worden. Om 10.00 uur gaan de eerste wedstrijden van start.

Zondag zijn er geen wedstrijden voor de clubkampioenschappen, maandagavond wordt er weer verder gespeeld. 

 

Iedereen die het park betreedt wordt verzocht de handen te desinfecteren en een registratie formulier in te vullen, ook de gasten die de spelers komen aanmoedigen. De gasten worden verzocht zoveel mogelijk op de tribune plaats te nemen en voldoende afstand te houden. De registratie formulieren kunnen ingevuld worden afgegeven bij de leden van de TC.

De spelers zullen een eigen tafeltje toegewezen krijgen waar je tot één uur na de wedstrijd mag zitten. Daarna wordt er plaats gemaakt voor de volgende spelers. Dit zal veelal tijdens het finale weekend voorkomen, de avonden zal het wat rustiger zijn met het aantal wedstrijden en spelers.

Houdt op het park de looproute aan zoals deze op de grond is aangegeven. Het toilet kunt u bereiken door de trap te nemen, wanneer u klaar bent kunt u via de nooduitgang beneden weer naar buiten.

 

We hebben inmiddels één keer controle gehad van de BOA's, ze waren op zich tevreden maar houdt afstand, afstand, afstand. Probeer hier op te blijven letten ook na het nuttigen van wat alcoholische drankjes. De drankjes kunnen per pin of contant worden afgerekend, de voorkeur gaat uit naar contactloos betalen. 

 

De technische commissie en de mensen van de barcommissie hopen op een goede week met mooie wedstrijden. We wensen iedereen veel tennisplezier !! 

« Terug

» Nieuws archief