Sluit vóór 6 april een internetabonnement af en ontvang € 25 ‘cash-back’

12 januari 2022


Met de start van het nieuwe jaar hebben we ook goed nieuws. Delta Fiber Netwerk gaat glasvezel aanleggen in een aantal kernen waaronder Lienden, Buren, Eck en Wiel, Ingen, Maurik en Zoelen. Dit gaat gebeuren als 20% van de adressen een internet- en/of tv-abonnement via die glasvezel afsluit bij één van de vijf aanbiedende providers.  

Inwoners die voor de einddatum van 6 april een glasvezelabonnement afsluiten, is de gehele aansluiting gratis. Zij krijgen de aanleg- en aansluitkosten t.w.v. € 650,- cadeau. 

Als het benodigde percentage wordt gehaald en wij gaan aanleggen, dan krijgen ook inwoners die geen abonnement hebben afgesloten een aansluiting aangeboden. Zij hoeven hiervoor niets te betalen en dit is ook een meerwaarde voor het huis. Wanneer zij op een later moment alsnog gebruik willen maken van deze aansluiting en een abonnement afsluiten, dan zijn € 350,- aansluitkosten van toepassing. Wij moeten namelijk aparte werkzaamheden verrichten om de enkele aansluiting gebruiksklaar te maken. Door de aansluiting al wel in de woning te laten monteren besparen zij op de aanlegkosten van € 300. Extra voordeel: de hele straat hoeft door deze wijze van aanleg dan maar een keer open.   Inwoners die geen abonnement afsluiten en er ook voor kiezen om geen aansluiting te laten installeren zullen wel de extra kosten van € 650 (€ 300 aanleg- en € 350 aansluitkosten) moeten betalen als zij ooit gebruik willen gaan maken van glasvezel.   

Het grote voordeel van glasvezel is een veel sneller en stabieler internet dan met de huidige aansluitingen, voor ongeveer dezelfde kosten. Dit is voor verwachte toekomstige toepassingen wenselijk, zo niet noodzakelijk. 

Je zult hierover ook langs andere kanalen informatie krijgen, maar je hoort nu van ons om de volgende goede reden.

Twee van de vijf providers zijn zusterbedrijven van DELTA Fiber Netwerk. Dat zijn DELTA en Caiway. Zij hebben onze vereniging het volgende mooie aanbod gedaan. DELTA en Caiway geven voor ieder internet/TV-abonnement dat via TCL wordt afgesloten € 25 ‘cash-back’ aan de aanvrager en ze maken € 50 aan onze club over. Voor onze club natuurlijk heel erg welkom, nu we de kantine willen opknappen en de bar stil ligt.

Dus als je een internet/TV-abonnement bij DELTA of Caiway wilt afsluiten, doe dit dan vóór 6 april en wel via onze club(site)! Alleen dan krijg je de € 25 ‘cash-back’ en krijgen wij € 50 per inschrijving. Het gedoneerde bedrag komt ten goede aan de club, dus eigenlijk ook weer aan jou!

Voor meer informatie over de pakketten en het eventueel afsluiten van een internetabonnement, ga je met deze links via onze clubsite naar DELTA of Caiway. En je vindt ook een knop op de voorpagina van onze website zelf.

NB 1: Let op! Vul bij ingang van het abonnement de datum einde in van het huidige lopende abonnement. 

NB 2: ook als je buren, vrienden en kennissen zich aanmelden via TCL krijgen zij en onze vereniging het voordeeltje, dus zeg het snel voort. Via de clubsite ga je naar de aanmelding van de providers.  

Dat we maar heel veel deelnemers mogen krijgen! 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur .

 

 

 

Nieuwscategorieën