Zomer Challenge

02 juni 2021


Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen. 

Zo leuk is tennis!
Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 550.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Tennis Club Lienden biedt deze mogelijkheid ook! 

Tennissen in de zomermaanden
De Zomer Challenge is een lidmaatschap voor de maanden juli t/m september, om vrij te kunnen tennissen wanneer het jouw uitkomt. De Zomer Challenge start op 1 juli en na aanmelding is er een welkomsdag op zaterdag 3 juli waarbij je ook je KNLTB-pasje krijgt. Met dit pasje heb je toegang tot ons tennispark. Kosten voor deze drie maanden zijn € 25. Optioneel kun je 3 duo tennislessen van 45 minuten nemen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze drie lessen zijn € 60. De Zomer Challenge wordt afgesloten met een eindtoernooi, deze staat gepland op 25 september. 

Doe jij ook mee?
Meld je vóór 1 juli aan en ontdek hoe leuk tennis is. Iedereen kan meedoen.    

Klik hier om in te schrijven voor de Zomer Challenge 

Nieuwscategorieën