Lindekamp Open 2018

BIKKELS

 Ik hoopte nog op een laagje sneeuw in het voorweekend  zodat ik niet aan de bak hoefde in de Siberische omstandigheden met een gevoelstemperatuur van onder de min tien.  Maar de sneeuw bleef  uit en de toernooidirectie en de onderhoudscommissie schatten goed in dat de deelnemers aan de Lindekamp Open zich door een beetje kou niet lieten slopen.

De bikellinnen en bikkels van de Betuwe gingen gewoon de baan op met een laagje extra. Ik dus ook!

Het was boos, en gelukkig was er ook de bar.

     

DE INWENDIGE MENS

Ik mocht ook kennis maken met de keuken van waaruit gedurende alle toernooidagen zo’n feestelijke sfeer  komt. Ongelofelijk hoe die ijskasten vol stonden met lekkere hapjes. Het draait als bij een professionele receptie. D’r moet nog wel het nodige bij komen kijken, niet alleen het nadenken over de hapjes, de inkoop en de voorbereiding, maar ook het inplannen van de barbezetting; beetje meer vrijwilligers was niet verkeerd geweest.
Hartstikke leuke ervaring om achter de bar te staan en deelnemers te zien opglimmen als je weer met zo’n lekkere schaal langs kwam.

Voorzitter Corine  vertelt dat er alleen al 8 gasflessen voor de heaters en 8 fusten bier doorheen zijn gegaan, om nog maar te zwijgen van alle frisdrank en borrelnoten.....

Het ging om 61 in te plannen bardiensten; en dus om een nog groter aantal appjes aan bestuur, technische commissie, hapjesmakers, barvrijwilligers; over de afstemming. Bijvoorbeeld zoiets als hoeveel wedstrijden rond lunchtijd, en hoeveel publiek verwachten we.....

Barcommissie, mèt veel vrijwilligers maken jullie het toernooi mogelijk en een aparte vermelding is op zijn plaats!

SPONSORS

De plaatselijke ondernemers lieten zich ook weer niet onbetuigd: Landal verrast een gelukkige met een weekendje weg, Jumbo sponsort de geroemde hapjes, Intersport stelt leuke tennisprijzen beschikbaar, en KC Tennisshop  sponsort de ballen. Financiële bijdragen kregen we van Verandatuin, Schildersbedrijf “De Waaier”, Horrenindustrie Nederland en metaalbedrijf Vercon Elst BV. Met deze bijdragen is het mooie toernooi weer mogelijk geworden, hartelijk dank sponsors!

EN DAN HET TOERNOOI ZELF

De technische commissie naar zegge een leuke groep met een hoop ervaring wordt dit jaar versterkt met jong nieuw bloed, Karlijn en Hein. Voorzitter Tom is blij met meer inschrijvingen in “de vijf” dan vorige jaren.  Hij benadrukt dat het toernooi een team prestatie is. Waarbij naast de al genoemde drukte van de barcommissie ook zeker de inzet van de onderhoudscommissie om het park klaar te maken weer onmisbaar is gebleken. En de inzet van de PRcie voor de broodnodige publiciteit moet zeker niet worden vergeten!
Tom vertelt dat het aantal inschrijvingen gelijk is aan dat van vorig jaar. We hebben al jaren een goed bezocht en succesvol toernooi. Dit jaar hebben we gekozen voor iets grotere poules zodat er meer wedstrijden gepland en gespeeld zijn. 

Dit jaar zijn er 244 spelers ingeschreven, die 151 koppels vormden. Er worden 235 wedstrijden gespeeld op 18 onderdelen!

Tom en Harm krijgen het weer rond

PRIJSUITREIKING  2 APRIL ca 17:00 UUR, KOMT ALLEN EN LOOT MEE!

2 april, tweede paasdag is al weer de slotdag van ons mooie toernooi. Komt allen naar de laatste finales kijken en de prijsuitreiking bijwonen. Er liggen ook nog ledenpassen 2018 te wachten!

Op deze finale dag wordt het weekendje weg naar Landal verloot onder de aanwezige deelnemers tijdens de prijsuitreiking. Tevens ook een tennisracket, een tennistas en 2 handdoeken. Mogelijk gemaakt door KC tennisshop!

« Terug