Tenniskids/junioren voorjaarscompetitie 2022

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de Junioren competitie! 

De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

ROOD : spelen op mini-veld voor kinderen t/m 8 jaar.

ORANJE : spelen op driekwart veld voor kinderen van 8 t/m 10 jaar.

GROEN : spelen op heel veld voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.

JUNIOREN : spelen op heel veld voor kinderen van 11 t/m 14 jaar (gemengde competitie van jongens en meisjes).

JUNIOREN : spelen op heel veld voor kinderen van 13 t/m 17 jaar (gemengde competitie van jongens en meisjes).

 

Hierbij de speeldata KNLTB tenniskids / junioren voorjaar 2022. 

Je kunt je middels dit formulier opgeven. Dit kan t/m 20 december. 

 

Maar zonder een teamcaptain kunnen de teams niet meedoen aan de voorjaarscompetitie! Daarom vragen wij de hulp van ouders om als teamcaptain te helpen. 

Wat doet een teamcaptain:

* Je wordt beheerder van een groepsapp waarin je vermeld hoe laat en waar er gespeeld moet worden. Bij uitwedstrijden is het leuk om als team eerst bij de club te verzamelen en tegelijk aan te komen bij de uit wedstrijd.

* In overleg met de overige ouders zorg je dat er elke speeldag genoeg kinderen aanwezig zijn om te spelen. Indien er te weinig kinderen zijn kun je bij de jeugd commissie navragen  of er iemand uit een ander team in kan vallen.

* Voor thuiswedstrijden zorg je voor wat lekkers (cake, koek, spekjes, fruit o.i.d.) De kosten kun je declareren bij de jeugdcommissie.  

* Natuurlijk ben je ervoor om de kinderen te enthousiasmeren. En laten ze vooral elkaar aanmoedigen!