Inloggen op onze website en/of KNLTB club-app

De website van TC Lienden wordt gebruikt om leden en mensen van buitenaf te informeren over de tennisclub. Ook de KNLTB club-app is voor het delen van nieuwsberichten en het reserveren van een tennisbaan. Als aanvuling op deze kanalen hebben we de what's app groepen voor het delen van nieuwsberichten. Op de website staan een aantal berichten die alleen voor de leden te zien zijn, zoals de notulen van de algemene ledenvergadering.

Hieronder vind je een korte uitleg over het inloggen op de website en op de KNLTB club app.

 

De KNLTB club-app
Zorg dat je de app op je tablet of telefoon hebt gedownload. Op de KNLTB club-app kun je inloggen met je bondsnummer en een door jou gemaakt wachtwoord.

Zet bij de instellingen de melding 'push-berichten' op: aan. Zo ontvang je een melding wanneer er een nieuw bericht is geplaatst. De nieuwsberichten zijn te zien op de pagina "club" ( midden onderin ) De nieuwsberichten die je in de app ontvangt zijn ook te zien op de website.

Het reserveren van een tennisbaan doe je op pagina "spelen" ( links onderin ). Het aanmelden voor een dienst van zelfwerkzaamheid kun je bij "diensten" ( bovenin ). Er is ook een optie voor het zoeken van een maatje om mee te tennissen. Klik op het tabblad "maatje" ( rechts onderin) en vervolgens op het zoeksymbool rechts boven. 

De website
Waarom inloggen op onze website? Op de website kun je alles lezen wat gepubliceerd is, met uitzondering van wat alleen bestemd is voor leden, hiervoor moet je eerst inloggen. 

Je kunt inloggen via "mijn Club" ( recht bovenin ). Ook hier inloggen met je bondsnummer en een wachtwoord. Als je bent ingelogd, krijg je een overzicht van o.a. de agenda, diensten, baan afhangen, ledenlijst en jouw profiel. Ben je eenmaal ingelogd en je klikt weer op "Mijn Club", dan kom je steeds opnieuw op deze pagina. 

Mochten er nog vragen zijn, dan kun jij je vraag sturen naar [email protected]. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.