Uitleg inloggen op onze website en Club-app

De bedoeling van onze website en KNLTB Club-app is om op een gemakkelijke en eenduidige manier met elkaar te kunnen communiceren. In de tussentijd is onze website gegroeid en wordt al aardig gebruikt, met name onze clubactiviteiten.
Maar het is ook de bedoeling dat het gebruikt wordt voor ‘alleen leden’ berichten en functionaliteiten, zoals de Algemene Ledenvergadering (ALV), bepaalde gegevens van leden, baan reserveren en nog meer. Behalve onze website en Club-app wordt ook gebruik gemaakt van de WhatsApp-groepen, dit is een aanvulling op het gebruik van de website en/of Club-app.
Omdat het gebruik van de website en Club-app nog niet duidelijk is voor iedereen, volgt een korte uitleg:

Onze website en Club-app zijn niet hetzelfde, maar hebben wel veel raakvlakken. 

De Club-app
In de Club-app kun je inloggen via je bondsnummer en jouw eigen wachtwoord om deze te kunnen gebruiken. De bedoeling is dat je in de Club-app je 'push-berichten' aanzet. Als er een nieuw nieuwsbericht is krijg je hiervan een melding op de telefoon. De nieuwsberichten die je in de Club-app ontvang staan ook op de homepage van de website. Tevens kun je de Club-app gebruiken voor het reserveren van de banen en kan het worden gebruikt voor de diensten van onze club.
Ook een optie van de Club-app is het zoeken van een maatje om mee te tennissen. Wat handig is van deze optie, is dat ook in de Club-app een aantal gegevens staan van alle leden. Klik op het tabblad 'Maatje' en vervolgens op het zoeksymbool rechts boven. 

De website
Op de homepage van deze website staat veel informatie. Sowieso alle nieuwsberichten net als op de Club-app. Maar ook de algemene informatie van de agenda, beschikbare banen en de standen van de lopende competitie.
Waarom inloggen op onze website? Op de website kun je direct alles lezen wat is gepubliceerd, met uitzondering van wat alleen bestemd is voor leden. Om te kunnen lezen wat alleen bestemd is voor leden moet je ook hier eerst inloggen, rechtsboven en klikken op 'mijn Club'.
Ook hier inloggen met je bondsnummer en het wachtwoord. Als je bent ingelogd, krijg je een overzicht van o.a. de agenda, diensten, baan afhangen, ledenlijst en jouw profiel. Ben je eenmaal ingelogd en je klikt weer op 'Mijn Club', kom je steeds opnieuw op deze bladzijde. Ook zijn er dan pagina’s die je alleen kan zien indien je bent ingelogd. Op dit moment alleen nog gegevens voor de ALV bij het kopje ‘Algemeen’ wat binnenkort wordt uitgebreid.  

Tot zover deze uitleg. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je altijd contact met mij opnemen via [email protected] of mobiel, inloggen website en dan ledenlijst.   

Frits Goosmann