Tennislessen

De tennislessen op onze tennisclub worden door Bounce Racketsports verzorgd.
Meer informatie over de tennislessen kun je vinden op de site bounceracketsports.nl.

Inschrijven voor tennisles kan via, bounceracketsports.nl/tc-lienden.
Voor vragen of hulp kunt u een email sturen naar [email protected].

 

Even onze trainers bij TCLienden voorstellen:

Thom Zwaan

Beste leden van TC Lienden, mijn naam is Thom Zwaan en ik ben 23 jaar oud. Als zoon van Aad Zwaan, jarenlang bondscoach rolstoeltennis, ben ik opgegroeid met tennis. Ik kreeg mijn eerste tennisracketje al toen ik net kon lopen en gebruikte hem als knuffel voor in bed. De eerste jaren les van mijn vader hebben de basis gelegd, later heb ik bij de KNLTB grote stappen gemaakt. Ik heb als jeugdspeler meegedraaid in de top van Nederland en vele toernooien op mijn naam gezet. Ook ben ik 5 jaar lang inspeelpartner geweest op één van de grootste tennistoernooien ter wereld, Wimbledon. Helaas ben ik door blessures aan mijn knieën genoodzaakt geweest te moeten stoppen met mijn weg naar de top van de tenniswereld. Ik vind enorm veel voldoening in het zien van verbeteringen door mijn tips op de tennisbaan en kan enorm genieten van vrolijke gezichten na mijn tennislessen.
De ervaring van het les geven deed ik de afgelopen jaren op bij mijn vader. Ik leer enorm veel van zijn manier van les geven en gebruik daarnaast mijn eigen tennisinzicht om zo de mensen te verbeteren. Ik hoop deze ervaring verder uit te breiden bij Dennis & Frank van Bounce Racketsports.
Ook kijk ik ernaar uit om jullie allen te mogen begroeten op de tennisbaan en om jullie verder te 

helpen met jullie passie, tennis!  Tot snel!

 

Niels van Bijsteren

Hallo, hierbij wil ik mij even voorstellen. Ik ben Niels van Bijsteren en vanaf dit jaar geef ik les op tennisvereniging Lienden. Ik ben 23 jaar oud en sta al vanaf mijn vijfde iedere week op de tennisbaan. Les kreeg ik van mijn tegenwoordige collega’s Paula, Frank en Dennis.
Mijn eigen tennisspel is voornamelijk gebaseerd op mijn service. Ik ben een echte sportliehebber en wanneer ik niet op de tennisbaan sta kijk ik het liefst sport op TV. Niet alleen tennis ook voetbal, darten, formule 1, atletiek, schaatsen, judo en nog veel meer sporten probeer ik te volgen.
Mijn enthousiasme voor sport probeer ik over te brengen op de baan. Ik hoop jullie snel op het tenniscomplex TC Lienden te mogen begroeten voor een verdere kennismaking.