Over T.C. Lienden

Allereerst wat informatie over ons tennispark

Het tennispark heeft vier kunstgrasbanen, die onder bijna alle weersomstandigheden te bespelen zijn. Wij hebben een gezellig clubgebouw, dat hoger ligt dan de banen, zodat jij een prima overzicht hebt op de banen 1, 2 en 4. Wij streven ernaar dat de deuren van de kantine iedere avond voor je open staan. 

Adres: Papestraat 5, Lienden (Hoofdingang en parkeerplaats)

Postadres:
Het Eindtoe 7
4033 ER Lienden

Telefoonnummer clubgebouw: 0344 602 554
E-mail: [email protected]

 

 

Informatie over de gang van zaken binnen onze tennisclub
De namen en adressen van bestuurs- en commissieleden kunt jij vinden op deze site onder het kopje algemeen.

Opzegging lidmaatschap
Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 november schriftelijk of via een e-mail te worden gemeld aan het secretariaat, [email protected].

Toegangshek en kleedkamers
De ledenpas is tevens de sleutel voor het toegangshek en de kleedkamers. Voor meer informatie over de ledenpas kunt je een mail sturen naar Mirjam Schaafsma, [email protected].

Verplichte zelfwerkzaamheid
Omdat onze vereniging alleen werkt met vrijwilligers, is het mogeijk de contributie laag te houden. Om dit te kunnen continueren wordt dan ook de medewerking van de senioren gevraagd. Er wordt een beroep op jou gedaan om één van de commissies te helpen bij de volgende werkzaamheden:

•  Bardienst (bij toernooien en competities, 2x per jaar)
•  Onderhoudwerkzaamheden
•  Schoonmaken clubgebouw (2x per jaar)
•  Buurtjutten (2x per jaar)

Er is een mogelijkheid om de zelfwerkzaamheid af te kopen voor € 75,- per persoon. Je kunt dit aangeven op deze site onder 'Leden' - 'Afkopen zelfwerkzaamheid'.

Speeltijden
Er mag dagelijks tot 23.00 uur worden getennist. Voor de hele dag en avond geldt een afhangsysteem. Er wordt afgehangen via de KNLTB ClubApp. Denk eraan: Je bent verplicht jouw ledenpas mee te nemen naar de baan! Voor het afhangsysteem geldt, dat een dubbelspel 60 minuten. Voor een enkelspel geldt overdag tot 18:00 uur ook 60 minuten spelen, maar tussen 18:00 uur en 23:00 uur wordt het 30 minuten spelen. Als er geen wachtenden zijn mag je uiteraard langer spelen.

Openingstijden
In de algemene plaatselijke verordening zijn de openingstijden voor clubgebouw en terras geregeld:

  Clubgebouw Terras
Zondag t/m donderdag  07.00 - 01.00 uur  07.00 - 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag  07.00 - 02.00 uur  07.00 - 24.00 uur


Overlast

Wij willen de overlast, voor de omwonenden van het tennispark, graag tot een minimum beperken. Het bestuur verzoekt alle leden hieraan mee te werken, met name tijdens evenementen en ’s avonds bij het verlaten van het park. Beperk het voeren van conversaties op het parkeerterrein en mocht je met de auto zijn rijdt rustig weg.

Juiste schoeisel en gedrag
Zoals voor iedere sport is er ook voor de tennissport specifieke kleding verkrijgbaar. Ga alleen met tennisschoenen de baan op; het dragen van bijvoorbeeld joggingschoenen heeft een verwoestende uitwerking op het baanoppervlak en is niet toegestaan. Wij verwachten van al haar leden dat zij zich op en rond de banen correct en sportief gedragen.

Bardienst
De bardiensten tijdens toernooien worden verzorgd door de eigen (senior)leden. De barcommissie organiseert de bardiensten; een bardienst inplannen kan met de KNLTB ClubApp. Is er geen bardienst en dan dien je zelf de clubgebouw en het terras op te ruimen, de bar aan te vullen en de afwasmachine in en/of uit te ruimen. Laat alles schoon en aangevuld achter.

Wij hopen je zo voldoende informatie te hebben gegeven over onze tennisclub. Is er iets nog onduidelijk, neem dan contact op met één van onze bestuursleden. Zij helpen je graag verder.